Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidare liv


danssteg pulserar över jorden
risskördsfamnar fulla
livmoder skrattande
andas

vallningsstråken genklangskväden lockropsljuder
där lokatten annalkandes sin lega mumlar läte
skiftar dimma i mossens gömslen bidar
hjortronsdoft ljuvligt sprides i augustinätters kyla

där sjunker jag djupare ändå
brister ut i sång
får mig
att gripa älskade händer




Fri vers av Nightngale
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-08-30 22:22



Bookmark and Share


  molly crayons
jaa. finbra. tycker mycket om dina senaste.
2006-08-31

  himlens hemlighet VIP
ohhh vilken tungvrickare...fin tobias :)
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale