Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gott är att samlas...


Ja hej och hå och en sång i strupen vid lägerelden!

någon dag i framtiden... så tänkte jag om att såhär om någon ville komma och må bra hälsa tillsammans så grillar vi varandra över öppen eld i skogen... låter inte det som en tokig ide?

vi kan ju nöja oss med att äta gott och njutningslystet spetsas tillsammans kanske sjunga en sång och läsa en dikt och rökas på uti nattens stjärnstoffsdrömmar måhända sova under klarblåa tjärndiken och länsa lusten att bjuda varandra skrönor och sagor om flydda ord och minnas vart ögonblick med glädje?

hjärtligt välkommen syster som broder :)



*


Gott
är att samlas
under höga träd,
sjunga med strupar fulla

livets tråd är så späd

ymnighetskrusen tömda rulla
strävande famlas
efter livets städ

låt oss skörda
av korn och säd
livets tråd är så späd




Fri vers av Nightngale
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-08-31 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale