Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja..en liten dikt helt enkelt..



The tears dry out.

The tears dry out

The biggest pain

What is it all about?

Will you still drain

All the power I got

And sustain..




Fri vers av Softpurple
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-08-31 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Softpurple
Softpurple