Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månljus

 

 

 

 

böljande lakan av diamanter

är nattens skimrande sjöbädd

 

genom glesa lövverk återspeglas

när mörkret sin färg skänkt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Liten Karin
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-02 11:30



Bookmark and Share


  Neal
Fin !
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin