Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kirsti's sommarvisa


kom under min slöja
drick en sommarvind
å lär dig följa
mina runda steg
släpp din nacke
fri att svaja med
vindens slag

tre och tre vi vandrar
i vår sommarpark
håller andan
hög och hoppet tänt
i vart öga
innan vinden vänt
drar vi hem

jag är vimmelkantig
släpper blicken fri
den får vandra
håller jämna steg
med dom andra
hittar öppenhet
i var famn

midnatssolens tvärflöjt
glänser röd ikväll
himmelskaror
blåser sina horn
skogens trummor
dunkar kvällens rytm
genom stan

sensommarens kläder
går i rött och grönt
väcker tankar
om min barndomsdal
där jag vandrar
i en evighet
ung och grön




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-09-05 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd