Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om våldtäkterna i dagen samhälle, hur kan de ske,, när andra ser. När andra är i närheten. Jag kan bara inte förstå hur fega vi människor är. Ingen vågar bry sig.


Våldtäkt

Tomma ansikten

Ingen ser
Ingen hör

Alla ser, alla hör

Ingen vill se
Ingen vill höra

Tomma ansikten

Ingen bryr sig
Ingen vill bry sig

Alla bryr sig, alla vill bry sig

Men ingen vågar









Fri vers av Zaldo
Läst 1480 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-09-06 08:59



Bookmark and Share


  devilsangel
Starkt gripande, fruktansvärt!!
Men de finns de som vågar...*kramar om*
2007-08-24

    öppettid
bra skrivet. beskriver bra om hur alla vet om vad som händer men ingen gör nåt. vi är så svenska, vågar inte lägga oss i.. bra av dig i alla fall
2007-06-03

  GalenGrönsaksGroda
Skitfin. Sorgligt att det är verkligheten, men du beskriver den på ett bra sätt i alla fall. Håller med om att vi är fega, jättefega.
I alla fall fin dikt! :)
2007-02-23

  heavymetalunge
Jag kan ju säga att jag vet precis va du pratar om..
De är dagens grymma samhälle och för varje gryning blir den värre..
2007-01-04

  Jinzan
ja.. gud vad hemsk...

gillar ditt sätt att skriva, även om det är lite rörigt... ;)
2006-10-15

  Sarabrina
En mycket bra text!

och tyvärr så är det sant... :(

kram
2006-10-03

    Naemi
Jag gillar verkligen din text. Enkel, men så sann... tyvärr.
2006-09-10

  DanSan
*********************************

Hej Zaldo!!!

Bra ordat och poetat här!!!

Ja här rör du vid en mycket ömm punkt!!!

Och det är den kollektiva förnekelsen som

går ut på se och hör men förneka . . .

men det slår så hårt i hjärteroten att det

i stället blir en sten i hjärtat någonting

försvinner i vårat medvetande vi våldtar

oss själva och förtiger varandra!!!


MVH Dan

*******************************
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Zaldo
Zaldo