Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen har många ansikte

 

 

det är med sorg jag inser

att du aldrig kommer att förstå mig

 

din dotter




Övriga genrer av fina
Läst 901 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-06 23:12



Bookmark and Share


  Daniela
Det är verkligen med sorg.....

vi kanske har samma märke på våra skor, snarlika i alla fall/kram Daniela
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

fina