Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är mörkt.


Mörk himmelspläd

som om himlavalvet
bara rasade ned
framför mina ögon
växer sakta höstmolnen
tryckande dimma
smyger in i skymningsdiset
färgnyanserna tonar ut
och bleknar till slut
luften är tung
svarta skuggor
faller på bergshällen
som om de fångade in
och splittrade dagsljuset

det känns som om en
mörk himmelspläd
hotar att falla ner
i mina tankar




Fri vers av Elin E
Läst 261 gånger
Publicerad 2004-11-13 12:49



Bookmark and Share


  Markattan
Tycker mycket om din beskrivning. Vackert!
2004-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Elin E