Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt syns inte.


Smyger förbi så du inte vaknar

försiktigt smyger jag
förbi dig när du sover
går jag för snabbt
så skulle du kunna
höra mina steg
mörkret är nästan kompakt
det instrilande ljuset
räcker nätt och jämnt

men det finns inget ljus
jag kan tända
tänk om du vaknar av
raspandet när tändstickan
dras mot plånet
det är ingenting
jag ens vågar riskera

då skulle du förstå att mörkret
finns där under ytan




Fri vers av Elin E
Läst 291 gånger
Publicerad 2004-11-13 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E