Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när allt är som man inte vill att det ska vara




vår scen

 

 

 

i detta nu hörs inga röster längre

 

replikerna är för länge sedan sagda

 

tomma, utan någon innebörd

 

 

 

i detta nu står vi fortfarande kvar

 

med uppgift att ingenting längre vara

 

en bakgrundsrekvisita åt egen föreställning

 

 

vi spelar våra roller mekaniskt

 

en teateruppsättning utan publik

 

applåderna är tystnaden av ingenting

 

 

vår föreställning är färdigspelad

 

på vår egna scen, en teater skriven

av okänd författare, redigerad av oss

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Liten Karin
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-09-07 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin