Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Ordknapp

Himlen andas klar
tankarna flyger och far
orden stannar kvar
fastnar mellan raderna
avsikten är uppenbar

dagen saknar ord
kalla vindar från nord tar
andemeningen
med sig i fåglarnas flykt
mot varmare breddgrader




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-09-08 08:38



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Frusna tankar. Höst. Tjusigt!
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP