Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrygg

Du säger du vill ha trygghet och stabilitet
Varför balanserar du på gränsen då?

Du säger att du älskar mig över allt annat
Varför visar du det inte även när vi inte är tillsammans?

Du vill skapa ett gemensamt liv
Varför raserar du då vår vänskap?

Du säger du inte vill dricka för att det sliter ut dig
Varför tar du då varje tillfälle i akt och förkastar andra som gör det?

Du är svartsjukt lagd och mår inte bra när jag inte ger dig 100%
Varför söker du då kontakt med andra och bryter löften?

Du säger att du har empati och värme för andra
Varför kan du då inte förstå MIN oro?

Du säger du hatar att vara otrygg
Varför gör du mig det då?

Du säger förlåt
och jag förlåter dig om och om igen




Övriga genrer av Varjovalo
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-09-08 12:19



Bookmark and Share


  Hélène
Kändes som mina ord. Stark beskriving av en relations ups and downs. smärtsamt och jag känner mycket vid läsningen. / H
2007-12-09

  Madjori
Smärtsamt skrivet....förstår att du gillar personen ifråga...men, nu kommer min fråga!!!....Är denna människa verkligen något att bygga vidare på???
Jag vet att kärleken är blind, men man kan inte förlåta hur många gånger som helst....
Det finns en vän till dig därute, någon som väntar på dig....någonstans!!!!...En vän som du kan känna trygghet med...
Släpp det förhållandet du skriver om..och du kommer att få den harmoni du söker.

Den som söker han finner...
2006-09-08

  Yvonne Vigstrand
Verkligen en bra beskrivning på hur upp o ner det kan vara i en relation.
Önskar dig lycka till!
Kram Yvonne
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Varjovalo
Varjovalo