Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tatuerad

 

 

något gick in i märgen

 

vass kniv, en hetta

 

var det ödet

 

eller annat etsade fast

 

en fantasi, ett öde

 

flödande blod kärlek eller

lust

 

 

skar i märg

 

tatuerade namn med blod

 

ett sigill

 

stannar etsande

 

 

tatuerad


Fri vers av Liten Karin
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-09-08 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin