Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemma



här är det gott att vara
vår eftermiddagssol
rollar effektiv och toppmodern

över kammarnas låga bergskedjor

hon målar septembers löv
här är det gott att bli

vi är vår utflykt
om en stund sisar fågeln i skogen

tallarna huldar omkring, tusenfaldiga
ojar sig i vinden
stigarna viskar


våra namn är mejslade ur trakter
som liknar de här




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-09-10 17:57



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Ps. Bra titel. Ds.
2006-09-12

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mycket bra! Vackert och tryggt om hem och härd, naturens vila. Men om jag får komma med invändningar så är det att dikten skulle vara sjufalt starkare utan den sista raden - du har redan sagt det två gånger, och det tar litet udden av din underbara vers om fågel tallar sig, och den världsvrängande samtidigt sköna frasen "och stigarna viskar // våra namn".

Bara ett förslag. Givande skrivardag!
2006-09-12

    ettolrahC
Åh jag älskar hösten och åh vad jag älskar denna text!
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga