Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagsstopp


Blois

Vi gick i loirdalen den dagen
var mulen
men ingenting skrämmande

Sandbankar

gatorna stenhusen
de enorma träden
vi fotade
inte en enda fjäril den dagen

När vi kom tillbaka från parken
var kvällen
ikapp kring bilen sjöng mörkret
dovare vi dukade och drack varandra

till slut




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-09-10 22:40



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Bra att du blandar in människorna på slutet. Någonslags Frankrike? Du är bra på att beskriva världen och foga in känslor, människor i den utan övertydlighet.
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga