Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för det har vi, faktiskt.


det är så lätt för dig att bara titta bort
att tänka att allt bara var en liten flört
men jag trodde att vi var något mer
något som kan kallas unikt

du krossade min bild av oss
och du visade en annan sida
av dig
jag blev lite smårädd
och lämnar dig nu ifred


men jag hoppas ändå
att du ska se
det unika vi har
för det har vi

faktiskt




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-09-11 18:54



Bookmark and Share


  The Third Poet
YES DENNA OCKSÅ, MÄSTERVERK
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor