Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...för dåtid


behöver nutid...




famlar aningslöst medans leken avklingar

ropen efter frihet täcker ensamheten

rådlöst trumpetas ideal där enhetlighets nav snurrar ovetande

möjligheterna rodnar elegant då avsikten njuts villigt

antagandet ropar in tjusningen

bland ekande halsar önskar vi erkänna rådlösheten
därför återgår tiden in dit endast några fick öva rofyllt när umbärandet taktlöst inföll

därför ekar ni




Övriga genrer av Mr Denver
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-09-13 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Denver