Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi tror att vi är ägare till allt till och med planeten vi bor på...


Rymden

bakom solen finns
en liten osynlig plats
som vi kallar vår




Bunden vers (Haiku) av Zaldo
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-14 12:48



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Vis överskrift

Vacker lyrik
Att färdas med
2007-09-18

    Erika H
vackert....och sant
erika
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Zaldo
Zaldo