Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du inte försvinner

Du får inte
Fan ta dig, du får inte dö ifrån mig
Jag gör allt, vad som helst, jag lovar
tar ner en stjärna,
ger den ditt namn
Bara du inte försvinner

Du får inte
Fan ta dig, om du dör ifrån mig
Jag gör vad som helst, jag lovar
Jag gör slut på krigen,
skapar världsfred
Bara du inte försvinner

Du får inte
Fan ta dig, om du dör
Jag gör allt, jag lovar
Hittar en medicin,
som gör dig bra
Bara du inte försvinner

Du får inte
Fan ta dig, om du dör
om ditt hjärta slutar slå,
Jag lovar, jag kör handen i ditt bröst
kramar ditt hjärta
hjälper det pumpa, att slå
Bara du inte försvinner

Bara du lovar
att inte

försvinna




Fri vers av *Jenny*
Läst 748 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-11-17 17:28



Bookmark and Share


  leah
wow du beröde mig verkligen med din dikt ,du...fortsätt så, så har du ytterligare en till beundrare ;)
2008-11-17

    ej medlem längre

2004-12-20

    T Wiberg
... starkt målande dikt! de skriver väldigt bra! keep it up!!/T
2004-12-13

  johii
och bra och dramatiskt och ångest
i en underbar blandning
schysst skapat! :)
2004-12-05

    Barbro. Norberg-Rönnlund
förtvivlan, ledsenhet, vanmakt,
fullkomligen skriker här. Nog
blir man som läsare starkt berörd,
verkligen !
2004-11-20

  Markattan
Starkt och bra skrivet om känslan att inte vilja förlora någon. Gillar sättet du byggt upp den på, det förstärker trycket bakom orden. Bra!
2004-11-18

  Ola Rydberg
Det här biter tag i en
starkt skrivet !!
2004-11-17

  *Jenny*

2004-11-17
  > Nästa text
< Föregående

*Jenny*
*Jenny*