Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Kommentar

Du pratar om bröst
jag föredrar vildhallon
mellan läpparna
det får mina sinnen att
öppna sig och vibrera




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-09-17 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP