Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag har glömt dig.


snälla
kom tillbaka
förstår du inte att det är ensamt
här i min säng utan dig

jag har börjat frysa också
för jag har inte din värme intill mig
jag vet att du ser att jag sneglar mot dig ibland
i hopp om att du ska ge mig en vink


du kommer ångra dig tillslut
när jag har glömt dig




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-09-18 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor