Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling, vad vill du?


för jag vet innerst inne
att du är den för mig

det svåra i det hela
är att jag måste få dig att inse
att jag är den för dig


men det är vad kärlek handlar om
att veta vad sin älskling vill
och försöka få han att förstå




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-09-19 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor