Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem?

En tjej, en alldeles vanlig tjej,
Varför är hon så speciell för mig?
Jag förstår inte.




Fri vers av skoldback
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-09-19 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skoldback
skoldback