Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men älskling, kom hit.


för det är något speciellt när du ler
när du går
när du pratar
när du sover
när du gråter

för du känns alltid nära för mig
men du är så långt borta

jag vill att du skall vara här nu
för jag längtar efter att få se dig sova




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-09-21 20:20



Bookmark and Share


    dikternas_miia
Tack så väldans mycket för den fina dikten som gav mig inspiration.
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor