Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
korpsvart är det ute nu


åt vintern till

det gick en blåst genom mig
när jag kilade runt knuten

källartrappa
askraka
plåthink
sticka
och
spjäll


det gick en blåst

en varm




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-09-21 22:08



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja det är ju det jag säger! Orden reflekterar varandra och lever!
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga