Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sötlök, var har du tagit vägen?


sötlök, var har du tagit vägen?
du fanns alldeles nyss här
alldeles brevid mig

varför sa du inget?
varför fick jag inget veta?
för jag förstod, faktiskt,
när jag fick reda på allt


men sötlök kom tillbaka
för jag vill att du ska


kom nu




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-09-22 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor