Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förnimmelser. Observationer.


På min väg ner

5. Barnskrik och porslin mot torra träbord.
4. Kraftig och spänd röst möter snyftningar. En TV står på.
3. Bruset från en ventilationstrumma. En insekt undrar vem jag är.
2. Strilande dusch med nynnande (ung?) flicka. Otydligt vad.
1. Öppet hos Larsson. En katt gäspar efter nattliga räder.
Nere.

En obarmhärtig sol tar emot mig med ett leende. Min kropp förenas med det nya...




Fri vers av JB Matanza
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-25 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JB Matanza