Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska leva

Du ska inte dö
Du ska leva
Du ska leva
Du ska leva
Aldrig någonsin ska du dö
Du ska bara leva
Leva hela tiden
Aldrig dö

För evigt ska du leva
Världen ska bara låta dig leva
Alla ska veta att du lever
Inget ska kunna ta ditt liv

Du vet det inte
Men jag kommer inte låta dig
inte leva

Vem är det som vill döda dig?
Som låter mig vara men vill döda dig?
Du kan ju inte dö

Du är så ung
Så väldigt ung




Övriga genrer av Gibbon
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-09-27 00:31



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Inspirerande text, som går rakt ut till den läsande, har haft många tankar på att ta mitt liv, dö, din text får mig att vilja leva, tack*ler*
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gibbon