Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev bara en liten kort text om hur jag kände mej


Död

jag sjunker djupare å djupare
ner i hålet
det blir svartare å svartare
tills allt mörker tar slut.
jag faller i en pöl full av blod
jag finns inte mer




Övriga genrer av Ingenting
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-09-29 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingenting

Senast publicerade
Ingen titel
Död
Varför mej
* Se alla