Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ful...


Mörkret.

Följ aldrig mörkret,
Välj aldrig mörkret,
Mörkret är din sista väg,
Mörkret har INTE sina ljusa sidor,
Följ aldrig mörkret.




Övriga genrer av tIsTeL
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-09-30 18:10



Bookmark and Share


  josefina
Precis korrekt. Följ aldrig mörkret!
Kort men uttömmande dikt.
Snyggt skriven!
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

tIsTeL
tIsTeL

Mina favoriter
misshandel inne i dig