Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De enda tre orden som är viktiga.

Jag såg dig och trodde jag blev kär i dig,
men när jag skulle säga de tre orden,
fastnade de i halsen, jag fattade det inte.
Jag kunde inte säga de tre orden, förrän du gav mig kyssen,
då flög de ut ur mig

JAG ÄLSKAR DIG!<3




Fri vers av tIsTeL
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-11-13 20:18



Bookmark and Share


    mizz_love
au.. VEM?
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

tIsTeL
tIsTeL

Mina favoriter
misshandel inne i dig