Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Allt har en början och ett slut, öppnar dörren och går ut...

Jag är du, du är
jag vi är alla stjärnor
på en himmel i
en och samma himlakropp
på evig resa ihop

solen en stjärna
som värmer och ger hopp tid
en annan stjärna
vilsen i mörkret väntar
på att solen ska gå upp

ser i ditt öga
en stjärna slå ner kysser
din mun önskar mig
en bit av evigheten
om än bara för en stund




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-10-01 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP