Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vicken knäpp


infrastruktur

motorvägar, som utrullade mattor
sväljer lätt fjorton dar
försörjer fjorton till

Shellens flottyr, klirrande euro-café
och sten stinker fan piss, monotona mil
leker sig före tristesserna

transtellus
transsped
transprisma
transfram
påfart gas
transet
toptrans
campingtrans
flinar litegrann
combitrans
comotrans
transnautica
emtrans
transdonat
valtrans
transmobil
altrans
t.m.itrans
cawetrans
transalliance
newtranseuro
fimpar ännu en cigg
lumitrans
sigmatrans
transgrum
s.t.vtrans
denatrans
hentrans
c.p.ltrans
translocad
recordtrans
remitrans
uppförslut
transagem
transmec
hefitrans
omkörd omkörd
transeurop.s.a
transwest
omkörd
transeurop.n.v
cotrans
acrotrans
transhumal
nu skymmer det snart
defitrans
transjoni
sudotrans
lunitrans
nicotransmat
transcuisinier
styr av




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 131 gånger
Publicerad 2006-10-01 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga