Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Skrattar Arne Hegerfors

Rädslan till försvar
för den integritet jag
vill ha kvar har haft
avsevärd effekt bara
inbundna vänner finns kvar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-10-01 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP