Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är det vinter igen


Arctic Cat EXT 580

andedräkt har strimmat locken
vit och skir som näver
ögonbryn en snöig slana
i båge över skogens täcke

som järnet i en smedja
ångar det ur huv och krage
när du stannat i en svordomsrök
och gett mig ditt skoterskratt

ut ur riset kom du nyss
över hians gömda stenar
din lyckas snökatt spunnit nu igen
vinterrasande och snöflingsmilt




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 177 gånger
Publicerad 2006-10-01 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga