Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Söndagsnonsens i dörröppningen

Naturromantik
i bunden form med slutknorr
som binder ihop
blommor innan de gror är
svårare än vad jag tror

därför avstår jag
det åt floristen som vet
hur blommor blir till
ord som doftar poesi
och njuter av buketten




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-10-01 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP