Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om.


Tänk att får vara stark som blomman.
Få vissna till vintern, och blomma upp igen under sommaren.


Tänk att få jobba som myran.
Jobba på sommaren, och sova bort hela vintern.


Tänk att få ha ett mål att sträva efter.
Och sen en efterlängtad vila.




Övriga genrer av Novemberflickan
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-10-01 20:43



Bookmark and Share


    Morbide
ja tänk om det vore så
då skulle allt vara mycket enklare
precis som Nim skrev har den här texten en mening. härligt att läsa :)
2007-03-15

  Nim
Fina tankar. Det blir inte bara ord det du skriver, utan jag känner en mening i det jag läser. Bra jobbat :)
2006-10-22

    Sonja
så bra skrivit, beundrar den texten.
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan