Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allting är stort finns det ingen miniatyrvärld?


osäker, som en myra bland människofötter



kom och håll om mig
det nedtrampade blommorna når högre än mitt inre
kärlekens låga brinner än, men brandsläckaren kommer fortare än någon anat

så, älska mig, ömt och tacksamt
lovar att göra detsamma, lita på min babymjuka hand i nattens hårda kalla
endast du vet vad jag menar och endast du är det jag behöver
allt annat är för stort

ta mig i dina armar och skydda mig i ditt bo
så lovar jag att människofötterna ska försvinna

kom och håll om mig


myrans osäkerhet tar än ej över den babymjuka handen




Fri vers av Novemberflickan
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-28 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan