Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till karln


bäddad

förnumsta dej
tvättad ny
sträck mitt socker
söndagkväll
mellan rena lakan

bomulla dej
mjuka natten hopar
släpper sina stag
måndagmorgon
handens alla valkar

skratta dej
lena tvål
sötmans milda mandel
förlåter helgens fylla
nästa vecka är en ny




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 98 gånger
Publicerad 2006-10-02 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga