Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som det står






svåra ord och

mindre publicerade

sorterade sig

när de läste

utom tävlan




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-10-02 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga