Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gubben hade mistat två fingrar i kapen, men han var generös och ropade..


fem pilsner

-Fem pilsner te pôjkan på såga!
och höll opp hela handen




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 125 gånger
Publicerad 2006-10-02 22:46



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
*S*
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga