Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur man inte


studie II





regeln i vägens riktning
berättar hur man kan gå

men det är förstås bara

en
sanning

förefaller den inte

bryter man den




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 173 gånger
Publicerad 2006-10-03 01:15



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Din dikt är en språklig skönhet och innehåller tankemässig klarhet, så känns det vid min läsning! Snyggt!
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga