Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
språkv; sammanställning av två satser eller ord som hör nära samman, tex \'till handa\', \'framför allt\'.. kodningen av språket kan också vara poetisk, don´t u think..


juxtaposition






prolog - framför allt -



förmans telefonkatalogstitulering




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 82 gånger
Publicerad 2006-10-04 00:23



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
"Dvärgdåligt"!
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga