Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dykardag






snart snöar det på hästarna

men inte idag
inte än




har ingen berättat
hur djupt i Marianergraven hur tyst
sedimenten ligger



så länge

som dina händer som skiftar
när jag väntar på hästarna

och snön




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-10-06 15:54



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Dina texter är inte alltid lätta. Men vem vill ha det. Blir sittande framför skärmen länge, låter orden sjunka in, njuter.
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga