Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag då allt snurrade i huvudet och då ingenting och allt kom ut.


Huvuds sprängning

Spring. hjälp.
Världen snurrar.
Flickor och pojkar göm er.Domedagen kommer.

Världen är en hemsk plats.
Sprutor och nålar. Knark och våldtäkter.
Kärlek.Värme.Vänskap.Familj.Skratt.Ljus.
Världen är underbar.

Tunnelbana.Sardinburken.Stress.
Spring.Hoppa.Stressa.Aggrisivitet.

Va fan gör du blatte jävel?
Jävla svenne!
Spring.Blod.Tårar.Skrik.


AIK AIK AIK!
DJURGÅRN DJURGÅRN DJURGÅRN!
BAJEN BAJEN BAJEN!
Va fan säger du?
Hulliganer.
HORA!

Jag älskar dig.
Tack.
Jag hatar dig.
Klick i luren. ´

Maten är slut i kylen.
Barnen svälter i Afrika.

HÅLL KÄFTEN!
FÖRSVINN!

Kom ut ur mitt huvud!

JAG HATAR DIG!




Övriga genrer av Collection
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-10-09 23:13



Bookmark and Share


  Bissen
W-O-W Jag exploderar!
Och bokmärker, för jag gillade den, men vet inte riktigt vad som satte såna spår i mig. Kankse igenkännande =)
2007-02-28

    ej medlem längre
verkligheten slår
mellan väggarna och rakt
in i mitt huvud
och hjärta

kram!!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Collection