Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuger du?

Man kan inte ljuga om alvarliga saker,
saker som handlar om liv och död.




Övriga genrer av lyxpinglaa
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-10-10 21:55



Bookmark and Share


  Albert
verkligen sant!!!
bravo! du vet!
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

lyxpinglaa
lyxpinglaa