Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ända som plågar mig

Jag tänkter på dig hela tiden
Det går inte en sekund
Utan att någonting som har
Med dig att göra
Glider förbi i mitt huvud

Tanken av dig
Är det enda som plågar mig

Jag har inte sett dig på ett tag
Men minns fortfarande
Ditt underbara leende
Och dom vackraste ögon
Någon någonsin skådat

Bilden av dig
Är det enda som plågar mig

Jag minns allt klart och tydilgt
Din underbara humor
Ditt underbara skratt
Att du är
Så som bara du kan vara

Minnet av dig
Är det enda som plågar mig

Du är den underbaraste
Jag någonsin träffat
Jag kommer alltid att gilla dig
Jag är långt ifrån dig
Men mitt minne är klart
Jag önskar att du va min

Den stora saknade av dig
Är det enda
Som plågar mig




Fri vers av Grim_me
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-10-11 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grim_me
Grim_me