Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte gråta mer

Tårarna rinner
Stoppa dess flöde!

Jag orkar inte gråta!
Jag orkar inte ledsamhet,
den passar mig inte

Jag klarar inte av att gilla dig,
älska dig?
Leva utan dig.

Mitt hjärta brister sönder
Min kropp skakar av rädsla
Att måste leva hela mitt liv utan dig
Ingen DU brevid min sida

Jag gillar dig otroligt
Jag är helt såld på dig
Du är helt underbar
Hatar att du inte älskar mig

Jag vill att du ska se mig
Se mig på ett annat sätt
Jag är säkert inte den du tror jag är
Den personen som du bara sett

Jag gillar dig!
Inse!
Man har inte förklaringar för allt
Jag har ingen förklaring för min kärlek

Får jag inte gilla dig?
Får jag inte tycka du är underbar?
Får jag inte drömma om dig?
Får jag inte tänka på dig, för varja steg jag tar?

Vill du inte bli min
då klarar jag inte att leva
Om du inte vill bli min
då har jag inget kvar att för treva

Jag kan inte glömma dig
aldrig någonsin
Du är helt underbar
fattar inte hur någon klarar sig utan dig

Jag önskar bara att alla visste
inkluderat dig
Hur underbar du faktist är
och hur mycket du betyder för mig<3




Fri vers av Grim_me
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-10-11 16:52



Bookmark and Share


  Niz
Du kunde inte skrivit det på nåt bättre sätt än vad jag går igenom just nu.
Jag kan leva utan honom, men jag vill inte!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Grim_me
Grim_me