Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp mig finna orden

Att gråta bort min smärta
har jag provat flera gånger
Att känna vattnet bränna mot kinden
glömma all min sorg och ånger

Det verkar inte funka
det blir aldrig som jag vill
Eller är det tredje gången gillt?
ska jag gråta lite till?

Har jag gråtit mig till sömns
i en evighet nu
Vill inte tänka på dig mera
att du är du

Underbara själ
du änglalika varelse
Fantastiskt hjärta
guds bästa skapelse

Men dina vingar är brutna
du är fast här på jorden
Jag sa att jag älskade dig
du verkar inte tro mig på orden

Jag vill hjälpa dig upp
se dig flyga igen
Jag kan väl få hjälpa dig ändå
även fast du bara vill vara vän?

En sådan vacker ängel
borde inte få känna sorg
Vart är din gyllene krona,
din nyckel till din borg?

Jag vill hjälpa dig att leta
Jag vill hålla din hand
Om vi inte hittar din borg
Jag lovar att bygga en i sand

Jag vill se dig lycklig
lyckligast på jorden
Hjälp mig att hitta
dom passande orden

Dom orden som får dig att fatta
vad jag ser i dig
Dom orden som beskriver
hur mycket du betyder för mig<3




Fri vers av Grim_me
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-10-11 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grim_me
Grim_me