Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\'fjäll\' på finska


tunturi

tunturi din rygg

mot vädren inatt

bäddar åt mösset

norskenssömn




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 113 gånger
Publicerad 2006-10-11 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga